De inloop schilderworkshopVoor volwassenen heb ik verschillende workshops en cursussen ontwikkeld:

 • Cursus Landschap schilderen
  In 1 dag van 2 dagdelen kunt u in een kleine groep van 3 personen in mijn atelier in Amstenrade komen tekenen en schilderen. Het onderwerp dat ik zal behandelen zal gaan over ruimte in 'Het Landschap'. Kosten per persoon € 75  (inclusief materiaal en lunch). Bel (06 38 40 14 47 of 046 442 44 22) of e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om u aan te melden. 
 • Individueel schilderen in kleine groepen
  Op dinsdag (10:30 tot 12:30 uur) en vrijdag (14:00 - 16:00 uur) begeleid ik volwassenen bij het schilderen in mijn eigen atelier in Amstenrade.  Om u maximaal te kunnen begeleiden is de groepsgrootte maximaal 3 personen. Kosten per persoon per les € 20.
  U betaalt alleen wanneer u daadwerkelijk komt schilderen. Bel (06 38 40 1447 of 046 442 44 22) voor meer informatie of reserveer één van deze schaarse plekken per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 • Workshops
  Voor groepen van minimaal 10 personen, bied ik schilderworkshops op maat aan voor € 20 per persoon. Natuurlijk inclusief materialen. In overleg bepalen we een een dagdeel. Dit kan ook in het weekend zijn. De locatie is het schilderatelier van Stichting Kreatief in Oirsbeek.
  Voor groepen van minimaal 10 personen bied ik ook de workshop "Figuratie versus abstractie" aan, een workshop van 1 dag. € 75 per persoon (inclusief materialen en lunch). 

 • Teambuilding
  Als beeldend kunstenaar en creatief therapeut ben ik geschoold in het verzorgen van teambuildingsactiviteiten. Zowel in het atelier in Oirsbeek als in Amstenrade kan ik groepen tot 50 personen een afdelingsactiviteit aanbieden. (eventueel incl. lunch, verzorgd door Gastronomie Smeets).  Sfeerimpressie van één van onze teambuildingsactiviteiten.

 

Voor vragen over workshops of teambuildingsactiviteiten, neem vrijblijvend contact op met de Kunstjuf